M

Contactgegevens

Tel: 0621190776
Email: info@thehairspecialist.nl
Adres: Achterkerkstraat 26, 3901DS Veenendaal

Haar treatments

De natuurlijke behandelingen worden door de natuur kapster uitgevoerd

Keratine/proteïne treatment :

Wat is nou eigenlijk keratine? Keratine is een lichaamseigen bouwstof, een proteïne, dat voorkomt bijvoorbeeld in je haar,huid en nagels. De natuurlijke haar bestaat uit een haarwortel en haarschacht. Deze haarschacht wat je dus met het blote oog kan zien bestaat voor ongeveer uit 90% uit keratine. Daarbij kunnen we er van uit gaan dat dit een belangrijk bouwsteen is van ons haar. Ons haar bestaan uit 2 belangrijke bestandsdelen: keratine, mineralen en vocht. Uit hoeveel keratine exact het haar bestaat kan te maken hebben met je haar type. Waar bestaat keratine nu eigenlijk uit? Keratine word samen gevormd door verschillende aminozuren dat zijn de bouwstenen voor het haar. Wat doet keratine nou eigenlijk met het haar? Keratine staat bekend om zijn herstellende eigenschappen. Het zorgt er dus voor dat je haar sterker, gezond en glanzend is en blijft. De keratine afname van het haar komt door het verven en föhnen (zonder hitte beschermers) en andere chemische behandelingen. Door het gebruikt van keratine verhelp je dus ook pluis haar. Een keratine behandeling is bijna altijd wel mogelijk. Wil jij ook een keratine behandeling? Maak dan een afspraak zodat wij beter naar je haren kunnen kijken en vanuit daar bespreken wij wat mogelijk is en wat niet.

Krullen en dik haar knippen:

Door gebruik te maken een speciale kniptechniek voor krullend haar kan ik je krullen weer mooi laten vallen. Het is een fijne methode met een heel mooi resultaat. Heb je krullen dan is de verzorging ervan heel belangrijk. Bij de behandeling probeer ik je zo een goed mogelijk advies te geven hoe jij je krullen moet verzorgen en daarmee het mooiste resultaat behoud. De behandeling voor krullen duurt langer dan een normale knipbehandeling. Daarom is de prijs ook hoger. Heb jij dik haar en vind je het lastig om met je haar om te gaan? Dan ben je bij ons altijd welkom voor een advies gesprek. zodat we samen het beste uit je haar gaan halen

Haar verf behandelingen:

Heb je last van grijze haren of zou je een andere kleur willen of vind je de kleur wel mooi maar wil je een andere toon qua kleur in je haar? of vind je het leuk om verschillende kleuren in je haar te hebben door middel van lowlights.Dat is mogelijk! Kom voor het kleuren altijd even langs zodat we naar je haren kunnen kijken en vanuit daar kunnen bespreken welke kleur het beste bij jou past!

Haar ontkleur behandeling:

Een haar ontkleur behandeling bestaat uit verschillende mogelijkheden. Het woord zegt het al ontkleuren of terwijl het haar bleken, oplichten van kleur. zou je graag een paar tinten lichter willen of wil je in één van donker naar blond door middel van highlights of een balayage of een andere kleuren techniek kom dan langs! Zo kunnen we beter naar je haar kijken en vanuit daar kunnen we alles bespreken wat mogelijk is.

Brows & lashes treatment:

Wil jij je wenkbrauwen geshaped hebben daar voor hebben wij verschillende behandelingen. Doormiddel van je wenkbrauwen te harsen of te epileren zorgt er voor dat je wenkbrauwen weer naar voren komen en je ogen sprekender maken door middel van je wenkbrauw te verven met henna (hennabrows) geef je net wat meer detail aan je gezicht, wil je weten welke shape het beste bij jou past? Dit bespreken we altijd vooraf de behandeling. Een wimper behandeling kan je door middel van een wimper lifting doen of een wimper verlening door middel van een extention met een lengte die bij jou past.

Blowdry treatment:

Heb je een feestje of wil je gewoon fancy eruitzien? Of je nou dik haar of fijn hebt met de perfect blow dry loopt je altijd gestijled de deur uit. Bij salon0318 word altijd je haar gewassen bij het begin van de behandeling m.u.v sommige verf behandelingen. Na het wassen van je haar word er een masker aangebracht die bijpassend is voor jou haar type. Daarna word er altijd een hitte beschermer aangebracht zodat je haren beschermd worden door de hitte van de föhn.

Chantal

Lookbook